31 Mart 2013 Pazar

Hazine Avcısının Maceraları Türkçe Dublaj izle

0

2012 yapımı animasyon filmlerinden biri olan Hazine Avcısının Maceraları filmini daha önce türkçe altyazılı izlemem seçeneği ile eklemiştik. Hazine Avcısının Maceraları Türkçe Dublaj izle olarak yeniden sitemize eklenmiştir.   Tad, aynen kahramanı Max Mordon gibi ünlü bir arkeolog ve hazine avcısıdır…rüyalarında tabii! Gerçekte ise Tad Şikago'da çalışan bir inşaat işçisidir. Çocukluğundan beri en büyük hayali hazine peşinde koşan bir kahraman olmaktır. Nihayet bir gün şans ona güler ve bir dizi yanlış anlaşılmalar sonucunda, Tad kendini Peru'daki Kayıp Şehir'i bulmak için yola çıkacak olan bir profesörün yerine geçmiş olarak bulur.

Celal ile Ceren Full izle

0

Celal ile Ceren Full izle

Bu film 2013 yapımı Türk filmidir. Film hem komedi hem de romantik türden yazılmıştır. Yani duygusal anlar yaşatırken sizleri kahkahaya boğacak bir şekilde yazılmıştır. İzledikçe eğlenip güleceğiniz bazen de duygulanacağınız mükemmel bir film haline gelmiştir. Filmin konusu ise; 6 yıl boyunca birliktelik yaşamış sevgililerin ayrıldıktan sonra yaşadığı zor günleri ve deneyimleri bazen duygusal bazen komik bir şekilde anlatıyor. İlişkiler hakkında ilginç noktaları sizlere beyaz perdede sunuyorlar. Artık özgür olmak isteyen celal bir türlü cereni bırakamıyor. Cerensiz daha iyi yaşarım derken tam tersine onsuz olamayacağını anlıyor İlk başlar da Cerensiz olmak onu mutlu ederken sonraları çok pişman olarak Cerenin kalbini geri almaya çalışıyor. Ceren ise bunların hepsini Celal'in burnundan getirmeye niyetli. Onu pişman etmeye çalışıyor. Sonra da eğlenceli dakikalar sizi bekliyor. Ceren'i tekrar kazanmaya çalışırken seyircileri gülmekten kırıp geçiriyor. Celal'in başına gelenler sizleri fazlası ile güldürmeye yetecektir. Bu film sizlere bu sırada komik anlar yaşatırken duygusal anlar da yaşatıyor. Bu film sizlere izledikçe keyifli anlar sunacak bir filmdir. Şahan Gökbakar'ın yaptığı kaliteli filmlerden biri olan ''Celal ile Ceren'' bu sefer sadece komik değil romantik türden sizlerin ilgisini çekmeye hazırlanıyor. 1.54 saat süren bu film sizleri sıkmadan eğlenceli dakikalar yaşamanızı sağlayacaktır. Fazlası ile güldüren bu film 18 Ocakta sizlerle beyaz perde de buluşacak. Bu filmin fragmanını bir çok online film izle sitelerinden izleyebilirsiniz. Siz de güldükçe eğlendiren bir filme gitmek istiyorsanız mutlaka bu filme gitmelisiniz. İyi seyirler.

29 Mart 2013 Cuma

Dila Hanım 26.Bölüm izle

0

Dila Hanım 26.Bölüm izle Dila Hanım 26.Bölüm Tek Parça izle, Dila Hanım 26.Bölüm HD izle, Dila Hanım 29 Mart Cuma izle, Dila Hanım Son Bölümü izle, Dila Hanım izle

Behzat Ç 90.Bölüm izle

0

Behzat Ç 90.Bölüm izle

Sonunda duruşma günü gelip çatmıştır. Savcı Esra'nın ölümünden bugüne dek adaletin yerini bulmasını isteyen Behzat Ç. ve Cinayet Büro ekibi, duruşma salonunda yerlerini alacaktır. Savcı Esra suikastının zanlısı Gökhan Şenay, ailesi korunmaya alındığı halde duruşmada savcıyı kendisinin vurduğunu söyleyerek Behzat Ç. ve ekibinin bütün çabasını boşa çıkaracaktır.

28 Mart 2013 Perşembe

Ultimate Survivor izle

0

Ultimate Survivor  izle

Discovery Channel'ın beğenilen programlarından biri olan İnanılmaz Kurtuluş olarakta bilinen Man Wild programının tüm bölümleri sitemize eklenecektir. İnanılmaz Kurtuluş belgesel serisini sitemizde online olarak full hd kalitede izleyebilirsiniz. Discovery Channel'ın en sevilen Macera Dizisi Survivor Ultimate bu bölümde İnanılmaz Kurtuluş; Patagonya'da karşımıza çıkıyor.

27 Mart 2013 Çarşamba

Pis Yedili 62.Bölüm izle

0

Pis Yedili 62.Bölüm izle, Pis Yedili 62.Bölüm Tek Parça izle, Pis Yedili 27 Mart Çarşamba izle, Pis Yedili Son Bölüm izle Pis Yedili 62.Bölümünü izle, Pis Yedili 62.Bölüm online full hd izle

Beni Affet 338.Bölüm Tek Parça izle

0

Beni Affet 338.Bölüm izle Beni Affet 338.Bölüm Tek Parça izle, Beni Affet 27 Mart Çarşamba izle, Beni Affet Son Bölüm izle http://www.legaldizi.com/dizi-izle/sakarya-firat.html

Merhamet 7.Bölüm izle

0

Merhamet 7.Bölüm izle

Merhamet beklenen 7.bölüm fragmanı yayınlandı.  Merhamet yeni7.bölümü ile 27 mart 2013 çarşamba akşamı kaldığı yerden kanal dekranlarında seveneriyle buluşmaya hazır. Ekranlarda daha yeni olmasına rağmen bir dizi ve yarışma programlarınıarkasına dizen Merhamet Dizisi yayınlandığı her bölümü ile adından sözettirmeye devam ediyor. Merhamet beklenen 7.bölüm fragmanı websayfamızdan takip edebilir ve izliyebilirsiniz. Merhamet yeni 7.bölümü ile 27 mart 2013 çarşamba akşamı kaldığı yerden kanal d ekranlarındaseveneriyle buluşmaya hazır. Merhamet 7.bölüm fragmanı yayımlandı amaözeti hala yayınlanmadı. Geçen haftanın 6.bölüm özetini bir hatırlıyalım. Narin ile Fırat arasındaki düello başlıyor. Ve Fırat, Narin kendisini durdurmadıkça, bu tehlikeli oyunda sonuna kadar gitme kararlılığını gösteriyor.

Kuzey Güney 67.Bölüm izle

0

Kuzey Güney 67.Bölüm izle

Kanal D'nin başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel'in oynadıkları sevilen dizisi "Kuzey Güney" sürprizlerle örülü ve heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.Dizinin bu bölümünde; Özlem dolu günlerden sonra, Kuzey ve Cemre hapishanedeki kısacık görüşmeye, bugüne kadar söylenmedik her şeyi sığdırmaya çalışırlar. Artık aralarındaki tek engel "demir parmaklıklar"dır. Bu ayrılığın sonunda kavuşacaklarını bilmek, Cemre'nin artık tek tesellisidir. Barışın ifadesi Cemre'nin durumunu daha da zorlaştırmıştır. Öte yandan Güney, olay gecesiyle ilgili parçaları birleştirir ve Cemre'nin iddia ettiği gibi, olay gecesi evde üçüncü bir kişinin varlığından emin olur. İki oğlunun Cemre yüzünden yine karşı karşıya geleceğinden korkan Handan, Kuzey'le ilk kez yüzleşir. Suskunluğunu bozan Kuzey'in kararı, Handan'ın bu konudaki endişelerini haklı çıkarmaktadır.

26 Mart 2013 Salı

Parker izle

0

Parker izle

Merhametiyle' ün yapmış hırsız Parker, paraya ihtiyacı olan insandan 'çalmamakla' tanınan, ahlaki değerleri de olan bir hırsız! Üstelik karşısına büyük bir mücevher soygunu fırsatı da çıkıyor ama Parker bu teklifi önce reddediyor. Sonra da karşısına çıkan emlakçı Leslie'nin planı yeniden teklif etmesiyle soyguna dahil oluyor!  

İzleyici Yorumu: Filmin bazı yerlerinde sıkıntıdan öldüm desem yeridir. Konuyu da düzgün anlatamamışlar filmin sonlarına doğru Jason abimiz arabayla ev bakarken napıyo bu adam diye geçirdim içimden ve ne yaptığını tam açıklamadılar bence. Ama kurguda biraz eksiklik olsada film izlenebilir bir filmdi. Jennifer Lopez'e bakmak için izleyecekler varsa yormasınlar kendilerini çok kısa bir sahne hariç bişey bulamazlar onuda gidip youtube'dan izleyebilirler. Sonuç olarak boş vaktiniz varsa izleyebileceğiniz bir film. Abartmayada vasat demeyede gerek yok.Ama yinede ben izlerim derseniz iyi seyirler dilerim.

25 Mart 2013 Pazartesi

Yalan Dünya 45.Bölüm izle

0

Yalan Dünya 45.Bölüm izle

Bora, Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasına katılmaya karar verir. Ancak, evli ya da kız arkadaşı olmadığı için bu şartı yerine getirecek arayışlara girer. Aklına gelen her adaya arabanın yarısını teklif ederek yarışmada kendisine eş olmasını ister. Üst üste yaşadığı başarısız ilişkilerden sonra, kadınlarda aradığı özellikleri değiştirmeye karar veren Emir, sette Nurhayat ile karşılaşır. Bir süre sohbet eden ikili arasında beklenmedik bir sürpriz yaşanır. Açılay'ın ise başı paparazilerle derttedir. Kilo vermek için diyet yapan Açılay'ın setteki konuşmaları dedikodu dilinde saptırılıp, abartılır. Diziden kovuldu, parasızlıktan açlık çekiyormuş söylentileri bütün Cihangir'e yayılır. Zerrin ise afiş krizi ile uğraşmaktadır. Zorbey, her yere reklam olsun diye Zerrin'in afişlerini astırır. Bünyamin gerçekleri öğrenmesin diye sabaha kadar afişleri tek tek elleri ile söken Zerrin, tükenmek üzeredir. Şehmuz Bey ise apartmana deprem için önceden haber veren alarm cihazı taktırır Ancak alarmın sık sık çalması herkesi panikletirken, cihazın sarsıntı yerine dumana duyarlı olduğu anlaşılır. Sonunda Tülay'ı birlikte yarışmaya katılmaya ikna eden Bora'yı bir sürpriz bekler. Rakiplerinden biri de Selahattin ve Gülistan'dır. Erkekler halter kaldırmada kendilerini gösterecek, hanımlar ise acı biber yiyecek ve balondan top yapacaklardır. http://www.legaldizi.com/dizi-izle/yalan-dunya.html

Kayıp Şehir Final izle

0

Kayıp Şehir Final izle

Kanal D'nin başrollerini; Gökçe Bahadır, Nik Xhelilaj, İlker Kaleli, Nazan Kesal, Uğur Polat, Cansu Tosun, Elifcan Ongurlar, Tugay Mercan, Taner Ölmez, Şebnem Hassanisoughi, İhsan Berk Aydın ve Ahmet Mekin'in paylaştıkları sevilen dizisi "Kayıp Şehir" sürprizlerle dolu bir final bölümünün ardından ekrana veda ediyor. Aysel, Çilem'i Çocuk Esirgeme Kurumu'na vermekten vazgeçer. Onu evlat edinmeye karar verir. İrfan da babası olmak da ısrarcıdır. Ancak bir türlü küçük kıza annesinin öldüğünü söylemezler. Seher bildiri dağıtmaktan gözaltına alınmıştır. Meryem, İrfan'ı arayarak yardım ister. O da Kadir'e haber verir. Tam kızı eve dönecekken parmaklıklar ardında kalması Meryem'i kahreder. Aysel ise Çilem'in babasından şiddet dolu bir telefon alır. Tehditler karşısında ilk defa korkan Aysel ne yapacağını bilmez Polis adamın peşindedir ve yakalanana kadar onlara huzur yoktur. Ethem, Tarık'ın Sadık ve Apaçileri haraca gönderdiğini anlar. Buna son vermesi için onu uyarır fakat, Tarık da dişlidir ve ona meydan okur.

Karadayı 24.Bölüm izle

0

Karadayı 24.Bölüm Tek Parça izle

Mahir 'in Feride 'yle bir ilişkisi olduğunu anlayan Nazif, Mahir 'den hesap sorar. Mahir 'in söyledikleri Nazif 'i şoke eder. Turgut 'un planları işlemektedir. Nazif 'in kaçırılışıyla darmaduman olan Kara ailesi, Orhan 'dan gelen acı bir haberle sarsılır! Osman bu tezgâhta abisi Necdet 'in parmağı olduğunu anlar. Mahir Osman 'ı konuşturmak için köşeye sıkıştırır. Bu sırada Nazif bir telefon alır. Torununu kurtarmak için tek bir yol vardır! Mahir 'in doğum günü davetine gelmesini bekleyen Feride büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Turgut Mahir 'in yokluğundan yararlanır ve Feride 'yi yalnız bırakmaz

24 Mart 2013 Pazar

benzemez kimse sana

0

Benzemez Kimse Sana izle

Türkiye'den sonra 12 ülkede daha yayına giren, Panama'dan Fransa'ya rating rekorları kıran, Çin'de ikinci sezonuyla tam 500 Milyon seyirciye ulaşan, dünyanın en büyük "bağımsız" televizyon yapım şirketi olan Endemol tarafından yapılan "Benzemez Kimse Sana" yeni sezonuyla çok yakında TV'de... Benzemez Kimse Sana'da her hafta en iyi canlandırma performansı jürinin ve yarışmacıların birbirlerine verdiği oylar ile seçiliyor. Her hafta birinci olan ünlümüz kazandığı 10.000 TL ödülü kendi seçtiği vakıf ve derneğe bağışlıyor.

23 Mart 2013 Cumartesi

Survivor 24 Mart Cumartesi 2013 izle

0

Türk televizyonlarının en çok izlenen programalrından biri olan Survivor 2.Bölüm olmasına rağmen tüm Türkiye'yi ekrana kitlemeyi başardı Acun ılıcalının sunuculuğunu üstlendiği Survivor Programı neşeli sahnelerle karşımızı çıkıyor yarında ekranlarda olacak yaraşmanın bu akşamki bölümü yani Survivor 23 Mart Cumartesi izle

El Cin Filmi izle

0

El Cin izle

İstanbul'un sahil ilçesi Şile'de küçük bir kız kimliği belirsiz kişilerce kaçırılır.Aynı ilçede yaşayan ve kayıp çocuk olayıyla hiçbir ilgisi olmayan beş üniversite öğrencisi gündelik yaşamlarına devam ederken, kaçırılan kızla ilgili aniden doğaüstü olaylar yaşamaya, ürkünç görüntüler görmeye ve kendilerini Büyü, Ayin ve benzersiz bir Lanetle kuşatılmış olarak bulurlar.Ölüm ve hatta ondan daha korkunç olan acılar şimdi çok daha yakındır…Küçük kız neden kaçırılmıştır, nerededir? Yoksa bu beş arkadaştan biri şeytanın ta kendisi midir? Dehşet gitgide artarken gizledikleri sır onları, insanlık tarihinden de eski, cinler aleminin ve Azrail yokuşu denen boyut kapısının eşiğine getirir.

22 Mart 2013 Cuma

Efsane Beşli izle

0

Efsane Beşli Türkçe Dublaj izle

Yönetmenliğini Peter Ramsey ve William Joyce'nin yapmış olduğu ''Efsane Beşli'' filmin de Hugh Jackman, Jude Law, Isla Fisher, Chris Pine, Alec Baldwin gibi birçok ünlü oyuncular seslendirme yapmaktadır. Bir 2012 ABD filmi olan bu film hem animasyon hem de macera türünde sizler ile beyaz perdede buluşuyor. 1.37 dakika olan bu film sizleri sıkmayacak maceralar adım attırıyor. Filmin konusu ise; Olağanüstü yeteneklere sahip olan beşli bir grubun kahramanlıklarına yer verilmiştir. Dünya'nın sahibi olmak yani Dünya'yı ele geçirmek isteyen hain ve kötü Pitch'e karşı Bu beşli ve ölümsüz kahramanlar onu durdurmak için birlikte oluyor ve harekete geçiyorlar. Pitch Dünya'ya hâkim olup korku yaymaya başlıyor. Kahramanlarımızın amacı ise Dünyadaki umudu, inancı ve çocukları olabilecek bütün kötülüklerden korumak olacaktır. Dünya'yı kurtarmaya çalışan bu beşli maceraya doğru gidiyor. Kahramanların maceralarını anlatan bu film size izledikçe zevk uyandıracaktır. Bu animasyon filmini müthiş oyuncular seslendirirken sizlere maceralarını müthiş bir şekilde anlatıyorlar.

21 Mart 2013 Perşembe

İntikam 11.Bölüm Özeti

0

Yağmur namlunun ucunda

Selen, Yağmur'un Emre için organize ettiği doğumgünü yemeğine davetsiz misafir olarak geliyor. Ve, elindeki silahı Yağmur'a doğrultuyor. Selen, Hakan'ın gizli kamerasını almıştır. Hakan, kamerayı Selen'den güzellikle almaya çalışır fakat başarılı olamaz. Yağmur'un ise bu önemli gelişmeden haberi yoktur. Şahika, Emre'ye sürpriz doğumgünü partisi hazırlar ve Yağmur'dan yardım istemeye gider. Esas amacı ise, yaşadığı yere geri dönen Derin hakkında bilgi almaktır. Evden eşyaları toplanan ve içeri alınmayan Selen, Haldun'a şantaj yapar.

İntikam 11.Bölüm Tek Parça izle

Onu, Leyla'nın intiharı ve Adil Çelik davası ile ilgili tüm gerçekleri anlatmakla tehdit eder. Ve en önemlisi, elinde bunları kanıtlayacak video olduğunu söyler. Karşılığında da eski hayatını ve Emre'yi ister. Parası biten Derin, Yağmur'u ziyaret eder ve ikili arasında pek de hoş olmayan bir konuşma geçer. Morali bozuk ve aklı karışık olan Derin, Rüzgar'a çocukluk aşkı olmasa da onu sevip sevmeyeceğini sorar. Gizli kameranın Selen'de olduğunu öğrenen Yağmur, kamerayı almak için Hakan ile plan yapar. Ancak Selen kaldığı otel odasına erken döner. Sürpriz doğumgünü partisini ağzından kaçıran Yağmur, Emre'nin isteği üzerinde ona evinde bir yemek düzenler. Bunu öğrenen ve kendi partisi iptal olan Şahika küplere biner. Yağmur'a hazırlıklarda Derin yardım eder. Rüzgar da Derin'in gönlünü almak için Yağmur'un evine gelir. Herkes doğumgünü için toplanır, bir tek Hakan yoktur. Hakan'ı telefonla arayan Yağmur'u büyük bir sürpriz beklemektedir. Çünkü partiye geç gelen Hakan'ın yanında, elinde Yağmur'un silahını tutan Selen de vardır.

 

Kurtlar Vadisi Pusu 186.Bölüm izle

0

Kurtlar Vadisi Pusu 186.Bölüm izle

Bir taraftan İhtiyarlar Heyeti ile mücadele eden Polat ve adamları, bir taraftandan da Poyraz'ın planlarını bozmaya çalışıyorlar. Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun soluksuz izlenecek 185. bölümünde yine heyecan doruktaydı. (Geçen haftanın özeti) Her hafta yeni bir sürprizin yaşandığı ekranların en çok izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da geçtiğimiz hafta yeni bir oyuncu sürprizi yaşandı. Bir zamanlar Ali Desidero tiplemesi ile herkesin fenomeni haline gelen Yıldırım Memişoğlu Kurtlar Vadisi Pusu 185. bölümde diziye dahil oldu. Kurtlar Vadisi Pusu dizisi yayınlanan son bölüme yine Sencer'in planları damga vurdu. Türk dizilerinde kırılamayan rekorları alt eden dizi, 185. Bölümüyle 14 Mart Perşembe akşamı ekrana geldi. Kurtlar Vadisi Pusu'nın yeni oyuncusu Ali desidero oldu. Geçen hafta yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu'nun 185. yeni bölümünde Ali desidero bir psikopat rolünü oynadı. Çatışma esnasında vurulan Haydar'ın sağlık durumu ciddi. Polat Alemdar, Haydar'ın sırrını öğrenecek mi? Sencer'in oyuna getirdiği Akif ve KGT kendi aralarında bir karar vermek zorunda kalacaklar. KGT nasıl bir karar alacak?

20 Mart 2013 Çarşamba

Doksanlar dizisi izle

0

Doksanlar dizisi için yayınlanma tarihini, dizinin yapımcısı olan Birol Güven henüz açıklamış degildir. Tahminlerimize göre yeni sezonda yani eylül ayında bizlerle beraber olabilir. Bu bilgi kesin degildir sadece tahmindir. Doksanlar dizisi bizlere 1990 lar ile 2000'li yıllar arasında yaşadığımız nostaljik durumları, anları yansıtacaktır sanırım. Sayın Birol Güven bey bu konuda gerçekten çok iyi bir yapımcıdır. Seksenler dizisinde de başarısını kanıtlamış durumundadır. Doksanlar dizisi ile de daha çok genç neslin anılarını bizimle paylaşacaktır. Bekleyip görecez. İnşallah doksanlar dizisi seksenler dizisi kadar güzel olur da mazileri, anılarımızı hatırlarız. Bakalım bekleyip göreceğiz. Doksanlar dizisinde oynayacak oyuncular henüz net değildir. Birol Güven yani doksanlar dizisi yapımcısı, doksanlar dizisi oyuncularını açıkladı anda sitemizden takip edebileceksiniz. Bizleri takip etmeye devam edin…

Doksanlar izle

İnternet dizi sektörü her geçen gün gelişmekte ve bu gelişim ile bir çok farklı kategoride, konuda yeni diziler çekilmekte. Nitekim, 80'ler gibi 1980'li yılları ele alan oldukça nostaljik bir dizinin akabinde, 90'lar adlı çok daha özel bir dizi daha geliyor. Bu bağlamda, 90'lı yılları konu alacak olan bu dizi bazen eğleneceğimiz, bazende nostalji yaşayacağımız anları bizlere sunacak. Peki, konusu ve içeriği bu kadar heyecan verici olan 90'lar dizisinin oyuncu kadrosu nedir? Evet, aslında en çok merak edilen ve bir çok kişi tarafından tam olarak bilinmeyen sorumuz bu. Zira, ilk dönemlerden itibaren 90'lar dizisinde yer alacak oyuncuların isimleri oldukça özel olarak gizlenmekte. Sitemiz, bu doğrultuda özel olarak yaptığı bir araştırma neticesinde sizlere doksanlar dizi oyuncularını sunmayı başarıyor. Doksanlar Dizi Oyuncularıİlk olarak şunu belirtmeliyiz ki 90'lar dizisinde yer alacak olan oyuncuların net olarak bir listesi ya da kesinleşmiş hali mevcut değil. Bu nedenle, zamanla kesinleşmesi halinde sitemiz sizlere tüm isimleri belirtecektir. Eğer, sizlerde herhangi bir sorun yaşamadan oldukça heyecanlı bir yapı içerisinde beklenen doksanlar dizisi hakkında ki bilgilere ulaşmak istiyor iseniz sitemizi güven içerisinde takip edebilirsiniz. Şunu da belirtmek isteriz ki; yapılan fragmanlar ve reklamlar doğrultusunda, 80'ler dizisinin oyuncu kadrosu ışığında, doksanlar dizisinin de oldukça özel bir yapı içerisinde kendine has kaliteli bir oyuncu kadrosuna sahip olacağı gözüküyor.

Merhamet 6. Bölüm

0

Merhamet 6. Bölüm izle

Merhamet'in bir önceki bölümünde Narin'i Sermet'ten kaçırmak amacıyla Fırat Narin'i alıp götürdü. Diğer yandan Fırat, bankadan ayrılmak isterken babası Hikmet'in engellemesiyle karşılaştı. Sema'nın yaşadıkları Narin'i derinden sarsmış ve büyük bir öfkeyle yola çıkmasına sebep olmuştu. Fırat ve Nadir arasında bir şeyler olduğuna dair Irmak'taki şüpheler gün geçtikçe daha da arttı Erol, Narin'in hayatının yönünü değiştiren bir dayatmada bulundu. Deniz, Irmak ve Fırat'ı barıştırmak için Irmak'a sürpriz bir doğum günü partisi düzenlemişti. 20 Mart Çarşamba akşamı Kanal D'de yayımlanacak olan Merhamet 6. Bölümde Narin ve Fırat, birbirlerine karşı kılıçlarını çekecekler ve ikili arasındaki düello resmen başlayacaktır. Fırat, bu oyunun sonuna kadar gitmeye kararlıyken diğer yandan Atıf'ın varlığından da rahatsız olacaktır. Sermet de Atıf'tan rahatsızdır ve Narin'le ilgili yeni planlar yaparken Atıf bütün bunları alt üst edecektir. Genç Narin, İstanbul'a kalkıp gidecek ve Fırat'a Sema'yı hamile bırakmasının hesabını soracaktır. Ancak diğer yandan da Narin, İstanbul'un büyüsüne kapılacaktır. Üniversitede Narin'i karşısında görecek olan Fırat büyük bir şaşkınlık yaşarken Narin'i kendisine bir kez daha aşık etmeyi de başaracaktır. İstanbul'da kız kardeşini aramaktan vazgeçmeyecek olan Narin, Fırat tarafından aile yemeğine davet edilecektir. Fırat'a meydan okumak için Narin, o davete katılacaktır. Merhamet 20 Mart Çarşamba akşamı 6. Bölümüyle Kanal D ekranlarında!

Kuzey Güney 66.Bölüm izle

0

Kuzey Güney 66.Bölüm

Duruma müdahale eden Kuzey, annesini bu zor gününde yalnız bırakmaz. Handan'ın yaşadıklarına dair söylediklerinden etkilenen Kuzey de kendi hayatının muhasebesini yapacaktır. Sami Bey, yeni eşiyle birlikte aile ziyaretini gerçekleştirmek için yola çıkar. Cihan, Kuzey'e emanettir. Bu durumu Kuzey'e yaklaşmak için kullanan Zeynep'le Cemre arasındaki gerginlik daha da büyür. Sevgililer Günü'nde Melda'yla baş başa olmak isteyen Güney'in planı, Banu'nun sürpriziyle bozulur. Ebru'yla karşı karşıya gelen Güney'i bundan sonra zor günler beklemektedir. Sami Bey'in daha evliliğinin ilk gününde başlayan sorunlar gelecek zor günlerin habercisidir. Cemre'yi, Barış'ın prangasından kurtarmak isteyen Gülten çözüm yolları aramaktadır.

Kuzey Güney izle

Gülten'in çaresizliğine şahit olan Kuzey, Cemre'nin elini kolunu bağlayan anlaşmayı öğrenir. Barış'tan bunun hesabını sormak için harekete geçer ancak, Cemre'nin imzası, bir adım bile atmasına engeldir Öte yandan, "Ferhat'ın katili" olduğunu iddia eden Mirza Çeltik dosyasındaki son gelişmeler, Şeref'le Kuzey'i günler sonra karşı karşıya getirir. Cemre'nin Barış'tan kurtulmasını sağlayacak çıkış bileti Zeynep'in eline geçtiği gece, Kuzey'le Cemre arasında yaşananların faturası ağır olacaktır.

Survivor 2013 izle

0

Survivor 2013 izle

Survivor Ünlüler – Gönüllüler'de İlk Oylama İzle... Survivor Ünlüler – Gönüllüler 2013 yeni bölümleriyle Star TV başladı. Yapımcılığını Acunn Ilıacalı'nın yaptığı Survivor Ünlüler - Gönüllüler bu yıl Panama'da gerçekleşecek. Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışmacılarının kıyasıya mücadelesi nefes kesiyor. Survivor Ünlüler – Gönüllüler dün akşam ilk oylam yapıldı. Survivor Ünlüler – Gönüllüler ilk dokunulmaz oyununu kaybeden gönüllüler içlerinden birinin ismini yazmak zorunda kaldılar. Survivor Ünlüler – Gönüllüler ' den ilk kimin eleneceği ise merak konusu. İşte dün akşam Survivor Ünlüler – Gönüllüler ' de yaşananlar… Ünlülerin kazandığı dokunulmazlık oyunu sonrası kaybeden Gönüllüler takımından arkadaşlarının seçtiği bir isim adaya veda etmeye aday olacak. Oldukça zorlu geçen oyunda her takımdan bir yarışmacı omuzlarında ağırlıkla rakibini elemeye çalıştı. Taşıdığı yüklerle rakibinden daha uzun süre ayakta kalabilen kazandı. Oyunu 5-3 Ünlüler takımı kazanırken Gönüllüler takımı ise seçime gidiyor.

Survivor Son Bölüm izle

Gönüllüler takımının yaptığı oylamalar sonucunda takım arkadaşlarıyla arası iyi olmayan ve adada takımdan ayrı konaklayan Duygu arkadaşları tarafından istenmeyen isim oldu. SMS oyları sonucu arkadaşları tarafından takımdan ayrılması istenen yarışmacının kaderi belli olacak. Survivor'da Sürpriz İsimSurvivor Ünlüler-Gönüllüler"de yeni sezon, geçtiğimiz pazar günü başladı. Yarışmacılar arasında en çok, güçlü fiziği ve farklı stili ile Bozok Gören dikkat çekti. Gönüllüler ekibinde yarışan Bozok Gören, 1974 İstanbul doğumlu. Su altı teknolojisi eğitimi alan ve profesyonel bir dalgıç olan Gören, aynı zamanda eski bir manken. Bir dönem Neşe Erberk ' in ajansına bağlı olarak mankenlik yapan Bozok, 2002 yılında Çağla Şıkel ' le yaşadığı ilişkiyle adını duyurmuştu. Gören, daha sonra mankenlik kariyerini bırakıp Amerika ' ya gitti. New York ' ta bir bar açan Gören, orada tanıştığı Amy ile evlendi. Çift, şimdi Alaçatı ' da restoran işletiyor. 19 Mart 2013 Salı

19 Mart 2013 Salı

Son Bölüm izle

0

Benim İçin Üzülme 20.Bölüm izle

Nermin ve Emine'nin yalanı ortaya çıkar. Buke'nin yerini gizlemek için yeni plan ne olur? Niyazi de, Buke'ye ulaşmak için bir plan yapmak zorundadır. Buke çay fabrikasında yeni dertlerle uğraşırken doktordan alacağı haberle sarsılır. Harun ise Buke'ye bu kadar yakın olup yardım edememenin çaresizliğini yaşar. Irmak hastalık numarasıyla zaman kazanır ancak Sinan'ı elinde tutmayı başarabilir mi? Şahin'in şirkete dönme zamanı gelir ve Sinan'la, Bahar'ın da kendisini yalnız bırakmamasını ister. Bu durum Naz'ın hiç hoşuna gitmez. Uzaklardan gelen bir sürpriz Fehime, Arif ve Resul'ü telaşlandırır. Bunu Orhan'dan gizlemeyi başarabilecekler mi?

http://www.legaldizi.com/dizi-izle/benim-icin-uzulme.html 

20 Dakika 12.Bölüm izle

Artık bu kadınla ilgili bir şey biliyor. Fakat Melek'le ilgili bir şeyler bilen biri daha var. Özgür Sonunda bildiklerini Ali'ye anlatacak. Ali de şimdi karısına yeni bir şüpheyle bakıyor. Böyle yaşayamaz. Bugün Melek'ten gerçekleri duymak zorunda. Mirel artık istemese de Melek'e yardım edecek. Ali ve Melek'i buluşturmak için görevini büyük tehlikeye atacak. Ama Melek'e şimdi Mirel'in cesur yardımından çok daha fazlası lazım. Fakat Melek'le ilgili bir şeyler bilen biri daha vardır. Melek'in yardımcısı Özgür sonunda bildiklerini Ali'ye anlatmaya karar verir. Ali karısına yeni bir şüpheyle bakmaya başlar. Melek'ten gerçekleri duymak zorundadır. epyeni yerli dizi 20 Dakika 19 Mart Salı günü yeni bölümüyle Star TV ekranlarında 20 Dakika 12. bölüm 2. fragmanı izlemeniz için hazır. Keyifli seyirler.

Merhamet dizisi izle

0

Merhamet Son Bölüm izle

Ekranlarda yayınlandığı günden beri çok yüksek bir ilgi olduğunu ve reyting sıralamasında her zaman zirvede olan "Merhamet" dizisi her bölüm sonunda inanılmaz bir ilgi görmeye devam ediyor. Özellikle her bölümü gittikçe daha iyi bir hal alan ve izleyiciler tarafından nefeslerimizi tutarak izlediğimiz dizimiz ile ilgili bir kaç söyleşi yapalım istedim. Dizimizde oyuncuların canlandırmış olduğu karakterler gerçekten çok harika, özellikle oyuncularımızın karakterlerine can vermeleri onları canlandırmalı sadece iş olarak görülmediğini bunu gerçekten yaşadıklarını hissediyoruz. Bu güzel dizimizin birde konusu hakkında sizlere bir şey söylemek istiyorum, Merhamet dizisi konusu Türkiye televizyonlarında yayınlandığı günden beri ilgi çekmesinin nedenlerinden birisi diğer dizilere göre çok gerçekçi olup, aynı zamanda günümüzden izleyicilere anlamlı mesajlar göndermektedir. Bu arada Merhamet fan sitemize yapılan yorumlar gerçekten çok harika ve olumlu olup aynı zamanda bu yorumlarınızı onaylamak için yetişmekte inanın zorlanıyoruz. Dizimizin aldığı ilgiyi buradan'da ölçebileceğinizi ve çok sevildiğini anlayabiliriz. Sizlerin yorumlarına sitemizde devamlı olarak yer verdiğimizi ve hatta şuan bu başlık altına izleyicilerimin bir kaç yorumunu paylaşacağımızı söylemek istiyorum. Siz izleyicilerimize'de dizimize ve sitemize böylesine güzel yorumlar yaptığınız için ve ilginizi eksik etmediğiniz için ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Şimdi sizlere izleyicilerimizin bu güzel yorumlarını paylaşıyoruz…

18 Mart 2013 Pazartesi

Kayıp Şehir 25.Bölüm izle - 18 Mart Pazartesi

0

Kayıp Şehir 25.bölüm izle

Kadir, Zehra ile evlenir ama hala aklı Aysel'dir. Aysel'in de tek düşündüğü Kadir'dir. Meryem Hanım oğlu Kadir'eAysel'den uzak durması için yalvarır ama bir sonuç alamaz. Meryem Hanım aynı durum için Aysel'e gider. Ancak Aysel'in Kadir'den vazgeçmeye niyeti yoktur. Aysel ve Kadir arasındaki aşk en çok İrfan'ı yıkmıştır. İrfan, bu durumu daha fazla kaldırmaz ve Kadir ile yumruk yumruğa kavgaya tutuşur. Kayıp Şehir dizisinin 25. bölümü ile ilgili olarak Kanal D'nin resmi internet sitesinde şu ifadelere yer verildi. İsmail Dede tam zamanında hastaneye yetiştirilir. Ancak Aysel, Kadir ve İrfan arasındaki gerilim hiç olmadık bir yerde hastanede patlak verir. Üçlüyü gören Meryem, aralarında yaşananları anlar ve nasıl davranacağını şaşırır. Kadir'e Aysel'i sevip sevmediğini soran Meryem, adlığı cevapla bir kez daha şoke olur. Oğullarını birbirlerine düşman eden kadından hesap sormak isteyen Meryem, büyük bir öfke ile Aysel'in kapısını çalar. Aynı evde Kadir ile iki yabancı gibi yaşayan Zehra çok mutsuzdur. Selma onu teselli etmeye çalışırken, Aysel'i unutmaya çalışan Kadir de, Zehra'yı memnun etmek için ilk kez gayret gösterir.

Karadayı 23.bölüm - 18 Mart Pazartesi

0

karadayı 23.bölüm izle

Karadayı dizisinde kaçırılan Küçük Nazif'i arama çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Küçük Nazif'in kaçırılması tüm Kara ailesini perişan etmiştir. Tüm aramalara rağmen Küçük Nazif'in bulunaması başta Nazif Kara olmak üzere tüm aileyi gözyaşlarına boğar. Karadayı 23. bölüm 2. fragmanında her fırsatta Nazif Kara ailesini bitirmek isteyen Necdet'in kardeşi ile kavga etmesi gözlerden kaçmıyor. İki kardeşin neden kavga ettiği ise büyük bir merak konusu.

Öte yandan Savcı Turgut yeni planlarına devam ediyor. Savcı Turgut Kardayı 23. bölüm fragmanında öldürülen başsavcının ikinci eşi ile birlikte aynı karede görülüyor. Savcı Turgut'un yeni planları Karadayı dizisine yine heyecan katacağa benziyor. Karadayı dizisinin yeni bölümünde şüphesiz en çok konuşulacak olaylardan birisi ile Mahir Kara'nın kardeşi Songül'e büyük bir aşk besleyen Kibrit Yasin'in mektubu olacak.. Karadayı 23. ve yeni bölümü ile bu akşam ATV ekranlarında olacak.

http://www.legaldizi.com/karadayi-23bolum-izle.html

17 Mart 2013 Pazar

Yağmurdan Kaçarken Dizisi

0

Yağmurdan Kaçarken izle

Atv ekranlarının yeni dizisi Yağmurdan Kaçarken çok yakında izleyici ile buluşacak. Yağmurdan Kaçarken dizisinin 2.tanıtım fragmanı yayınlandı!Merakla beklenilen yeni dizinin tanıtımları sitemizde yayınlanmaya devam ediyor. Romantik komedi tarzındaki yeni dizi Yağmurdan Kaçarken çok yakında atv ekranlarında başlıyor.

Yağmurdan Kaçarken Dizisi Son Bölüm izle

Annesi İspanyol, babası Türk çok yakışıklı ve çapkın bir gencin, Carlos Yılmaz'ın hikayesi yakında izleyicisiyle buluşacak… Fotoğrafçı Carlos Yılmaz karakterini, ilk dizi projesi olan Carlos Martin canlandırıyor. Yılmaz'ın üvey annesini ise Ebru Şancı oynuyor. Ayrıca dizide, Ayça Erturan, Ezgi Asaroğlu, Furkan Andıç, Ali Ersan Duru, Kazım Akşar, Enise Ütük ve Serkan Şenalp de yer alıyor. Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği dizinin, müzikleri Alp Yenier'e ait. Tayfun Güneyer, bu dizide hem senaryo hem de yönetmen koltuğunda.

16 Mart 2013 Cumartesi

Aşk Kırmızı Full izle

0

Aşk Kırmızı izle

Ferhat ve Zeynep, birlikte çok güzel bir hayat kurmuşlardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ferhat saygın bir şirkette gelecek vadeden satış temsilcisidir.  Ferhat çalıştığı şirketin organize ettiği bir iş toplantısı için birkaç çalışma arkadaşı ile Antalya'ya uçak ile gidecektir. Zeynep ile evlendiklerinden beri ilk ayrı kalışlarıdır. Antalya'daki ilk gece, Ferhat, Nazlıgül ile karşılaşırlar. Bu kız, Ferhat'ın uzun yıllar önce ayrılmak zorunda kaldığı ilk aşkıdır. İlk gençliklerinde efsanevi bir aşk yaşamışlar, birbirlerini çok sevmişlerdir. Ancak, Nazlıgül'ün annesinin sevgilisi, aşıkların birbirlerinin izlerini kaybetmesini sağlamıştır.  Ferhat karısını sevmektedir ve karısını aldatmaya hiç niyeti yoktur. Ama şimdi karşısındaki Nazlıgül'dür. Ya da şimdiki adıyla Nazlı. İlk aşkı. http://www.legaldizi.com/ask-kirmizi-izle.html

Osmanlı Tokadı Son Bölüm izle

0

Osmanlı Tokadı izle

Usta oyuncular Hasan Kaçan, İsmail Hacıoğlu ve Mazhar Alanson TRT 1'de yayınlanacak olan 'Osmanlı Tokadı' dizisinde buluştu. Fantastik bir komedi olan dizi; ışınlanarak zaman içinde yolculuk yapan Osmanlı yeniçerisi 'Doğan Bey'in başından geçen olayları konu alıyor. Duka Film'in yapımcığını üstlendiği dizide; 'Doğan Bey'i Hasan Kaçan, 'Fatih Sultan Mehmet'i İsmail Hacıoğlu, 'Akşemsettin'i ise Mazhar Alanson oynayacak. Dizi yakında ekranda olacak. Osmanlı Tokadı dizisinin çekimlerine başlandı. Duka Filmin yapımcılığını yaptığı dizide İsmail Hacıoğlu, Alper Kul, Vildan Atasever,  Pelin Akil, Osman Wöber, Mazhar Alanson ve Toprak Sağlam rol alıyor. Osmanlı Tokadı Son Bölüm izle Güldür Güldür programında rol alan "Omsnalı Tokadı"  oyuncusu Alper Kul, "Geliyor Osmanlı Tokadı ama" diyerek dizi setinden bir fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.

Jack Reacher izle

0

Jack Reacher izle

Uzun süredir beklenen filmi Türkçe Altyazılı izleme seçeneği ile sitemize eklenmiştir. 2012 abd yapımı olan Jack Reacher filmi sizi aksiyona doyuracak bomba gibi bir film bakalım siz beğenecekmisiniz İMDb puanı oldukca yüksek olan film izleyiciden tam not almış gibi görünüyor. Filmin yönetmen koltuğunda tecrübeli isim Christopher McQuarrie görüyoruz filmin oyuncu kadrosu ise hayli zengin Alexia Fast, Richard Jenkins, Robert Duvall, Rosamund Pike ve son olarak Tom Cruise   Konusu: Beş kişi usta bir nişancı tarafından sadece altı el ateş edilerek öldürülür ve tüm deliller gözaltındaki şüpheliyi göstermektedir. Sorgulamada şüphelinin söylediği tek bir şey vardır: "Jack Reacher'ı bulun!". Böylelikle gerçeği bulmak adına Jack Reacher'ı, şiddet konusunda yetenekli ve saklayacak bir sırrı olan beklenmedik bir düşmanla karşı karşıya getiren sıra dışı bir kovalamaca başlar. Jack Reacher Türkçe Dublaj izle

14 Mart 2013 Perşembe

300 Spartalı izle

0

Eski ama bomba gibi bir filmle yeniden karşınızdayız Savaş Filmi sevenler için kesinlikle izlemeye değer on numara bir filmdir. 300 Spartalı izle olarak sitemize eklenmiştir. İMDb puanı oldukca yüksek olan filmin oyuncu kadrosu ise David Wenham, Gerard Butler, Lena Headey, Michael Fassbender, Peter Mensah değerli filmin yönetmen koltuğunda Zack Snyder ismini görüyoruz. Sparta Kralı'nın ordusu ile Pers ordusu arasında başlayan savaş tüm Yunanistan'ın Persler'e karşı birlik olmasını sağlar. Sparta Kralı Leonidas (Gerard Butler) ve emrindeki 300 Spartalının Pers Kralı Xerxes'in büyük ordusuna karşı duruşu başta ölümüne bir savaştır. Ancak bu durum dünyada ilk demokrasinin kuruluşuna da yardımcı olacaktır. izleyici yorumu: oyunculuk konu yada işleyiş beni çok fazla etkilemedi açıkcası. bence bu filmi film yapan üst düzeye taşıyan şey görüntü yönetmeninin ortaya çıkardığı harika ürün. gerçekten mükemmel bir açı ve zaman kavramı yerleştirmişler buda filmin sinema yapıtları arasında eşsiz yerlerden birini kapmasını sağlıyor. konu olarak ele alacak olursakta olmayan tarihin hayalleri süsleyen kahramanlarını film yapmak zaten batı dünyası için alışılagelmiş bir olay. tarihlerinde olmayanları hayallerinden filmlere koymalarını bilerek izlemek filmin etkinliğini hiç ediyor. dediğim gibi daha önce hiçbir filmde göremediğim kadar başarılı efektler açılar ve zaman kavramı için bir kez daha izleyebileceğim bir film.yoksa konusu itibariyle uydurma tarihin iticiliğini hissedip durdum film boyunca. herkese iyi seyirler… http://www.vkfilmizle.net/300-spartali-izle.html

Survivor 2013 izle

0

Survivor izle Hepsi gösteri dünyasında belli bir isim yapmış, belli bir hayat standardını tutturmuş insanlardı. Ama Acun Ilıcalı'dan gelen teklife "hayır" diyemeyip kendilerini ıssız adaya attılar. Güçlü doğa koşullarınde hem fiziksel güçlerini 'konuşturup' hem de açlığa dayanmaya çalıştılar. Hep izlenme rekorları kıran Survivor yarışmalarının yeni bölümünün çekimleri 15 Mart'ta başlıyor. Bu yıl da adada yarışacak ünlüler belli oldu. http://www.legaldizi.com/dizi-izle/survivor-izle.html

İntikam 10. Bölüm Tek Parça izle

0

İntikam 10. Bölüm izle

İntikam Dizisi yine olay olacak yeni bölümü ile 14 mart 2013 perşembe akşamı kaldığı yerden kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşacak. İntikam 10.bölüm fragmanı web adresimizden izleyebilirsiniz. İntikam Dizisi 10.bölüm'de neler olacak? İntikam Dizisinin 9.bölüm'de neler oldu bir hatırlayalım. Derin"in uçağa binip Paris"e gittiğini ve ondan kurtulduğunu düşünen Yağmur, fena halde yanılıyor. Kolay kolay gitmeye niyeti olmayan Derin bu kararıyla Yağmur"u fazlasıyla tedirgin ediyor. Yağmur, Derin"den kurtulduğunu, onun uçağa binip Paris"e gittiğini düşünmektedir. Ancak fena halde yanılmaktadır.

 

Rüzgar"dan etkilenen Derin"in buradan kolay kolay gitmeye niyeti yoktur. Emre"nin Yağmur"un yanına taşınmasına çok bozulan Şahika, taktik değiştirir ve Yağmur"a sürpriz ziyarette bulunur. Rüzgar"a giden Hakan, onu Derin ile görünce çok şaşırır. İkili Rüzgar"ın teknesi ile denize açılmak üzere hazırlık yapmaktadır Yağmur"un istediği bir dosyayı arayan Emre, onun yerine silahı bulur ve gizli bir şekilde neden evde durduğuna anlam veremez. Kafasında sorularla Yağmur"un eve dönmesini bekler. Şahika"nın göz hapsinde tedavisi süren Leyla, artık her şeyi hatırlamaktadır. Telefonlarına el koyan ve gitmesine izin vermeyen Şahika"dan korkan Leyla, Haldun"dan yardım ister. Arsoy"ların evinde ise yatırımcılara yönelik bir davet organizasyonu vardır. Selen ile çalışmak istemeyen Emre konuyu babasına açar. Haldun da bu davette yatırımcıları Arsoy Holding"e ortak etmeye kim ikna

Kaynak: http://www.legaldizi.com/intikam-10bolum-izle.html

13 Mart 2013 Çarşamba

Yüzüklerin Efendisi Kralın Dönüşü izle

0

Yüzüklerin Efendisi Kralın Dönüşü izle

 Yüzüklerin Efendisi serisinin unutulmaz filmlerinden biri olan Yüzüklerin Efendisi Kralın Dönüşü Türkçe Dublaj izle olarak sitemize eklenmiştir. 2002 yapımı olan filmin yönetmeni Peter Jackson oyuncu kadrosu ise Elijah Wood, Hugo Weaving, Liv Tyler, Orlando Bloom, Viggo Mortensen bu değerli filmin İMDb puanı ise tam 8.7 herkesin izlemesi gereken çok özel bir seri olduğunu düşünüyorum filmden sonra değerli yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayınız vkfilmizle.net 

 

Filmin Konusu: Aragorn, kendi ırkının çağrısına cevap vererek, Orta Dünya'nın bütün kaderi onun elindeyken doğumuyla birlikte ona verilen gücünü kullanabilecek midir? Karanlığın bütün güçleri son savaş için bir araya gelirken Gandalf, Gondor'un yaralı ordusunu toparlamak için hazırlıklara başlar. Gandalf'a gereken destek Rohan Kralı Theoden'den gelir. Thoden, tarihin bu en büyük savaşı için tüm savaşçılarını seferber eder. İçlerinde saklanan Eowyn ve Merry ile birlikte insanlar, tüm cesaretlerine ve ırklarına olan sonsuz bağlılıklarına rağmen Gondor'u kuşatan düşmanların karşısında güçsüzdür. Çok büyük kayıplar vereceklerini bilseler de insanlar Sauron'un dikkatini başka yöne çekerek Yüzük Taşıyıcısı'nın yolculuğunu tamamlamasını sağlamak için hayatlarının en zor savaşında birbirlerine kenetlenirler http://www.vkfilmizle.net/yuzuklerin-efendisi-kralin-donusu-izle.html 

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün Altyazılı izle

0

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün izle

Amaury Nolasco, Bruce Willis, Cole Hauser, Mary Elizabeth Winstead, Sebastian Koch2013 yapımı bomba gibi bir film sitemize eklenmiştir. Aksiyon Macera kategorisine giren John Moore imzalı zengin oyuncu kadrosu ile izleyicisinden tam not alan bir filmdir. Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün Türkçe Dublaj izle seçeneği henüz olmadığından Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün Altyazılı izle olarak sizlerle paylaşıyoruz.   Filmin oyuncu kadrosu ise Amaury Nolasco, Bruce Willis, Cole Hauser, Mary Elizabeth Winstead, Sebastian Koch Filmin Konusu: McClane ömrünün en büyük mücadelesi ile karşı karşıya, bu sefer olay uluslararası boyutta, oğlu Jack hapishaneden kaçan acımasız Rus lideri tarafından kaçırılır, baba ve oğul McClane birbirlerini yaşatabilmek ve dünyanın güvenliğini korumak adına yeraltı güçlerine karşı beraber çalışmalıdır.

Kuzey Güney 65.Bölüm izle

0

Kuzey Güney 65.Bölüm izle

Kuzey Güney'de sular durulmuyor. Zeynep ve Cemre arasındaki gerginlik tırmanıyor. Kuzey'in tek derdi hala Barış.. Barış ise tek taş yüzükle Simay'ın karşısında.. Kuzey Güney yeni bölümü ile 13 Mart'ta Kanal D ekranlarında olacak. Sami Bey, yeni eşiyle birlikte aile ziyaretini  gerçekleştirmek için yola çıkıyor. Cihan'ı da Kuzey'e emanet ediyorlar. Bu  durumu Kuzey'e yaklaşmak için kullanan Zeynep'le Cemre arasındaki gerginlik ise  daha da büyüyor. Handan, yıllarca aynı yastığa baş koyduğu kocasının, bir  başkasıyla evlendiğine, bunu gözleriyle görmeden inanmayacaktır. Handan'ın  gelişiyle nikah salonu bir anda karışır. 

 

Duruma müdahale eden Kuzey,  annesini bu zor gününde yalnız bırakmaz. Handan'ın yaşadıklarına dair  söylediklerinden etkilenen Kuzey de kendi hayatının muhasebesini yapacaktır. Sami Bey, yeni eşiyle birlikte aile ziyaretini gerçekleştirmek için yola çıkar.  Cihan, Kuzey'e emanettir.   Bu durumu Kuzey'e yaklaşmak için kullanan Zeynep'le  Cemre arasındaki gerginlik daha da büyür.

Sevgililer Günü'nde Melda'yla baş başa  olmak isteyen Güney'in planı, Banu'nun sürpriziyle bozulur. Ebru'yla karşı karşıya gelen Güney'i bundan sonra zor günler beklemektedir. Sami Bey'in daha  evliliğinin ilk gününde başlayan sorunlar gelecek zor günlerin habercisidir. Cemre'yi, Barış'ın prangasından kurtarmak isteyen Gülten çözüm yolları aramaktadır. Gülten'in çaresizliğine şahit olan Kuzey, Cemre'nin elini kolunu  bağlayan anlaşmayı öğrenir.  Barış'tan bunun hesabını sormak için harekete  geçer ancak, Cemre'nin imzası, bir adım bile atmasına engeldir. Öte yandan, "Ferhat'ın katili" olduğunu iddia eden Mirza Çeltik dosyasındaki son gelişmeler, Şeref'le Kuzey'i günler sonra karşı karşıya getirir. Cemre'nin Barış'tan  kurtulmasını sağlayacak çıkış bileti Zeynep'in eline geçtiği gece,   Kuzey'le Cemre arasında yaşananların faturası ağır olacaktır.

http://www.legaldizi.com/kuzey-guney-65bolum-izle.html

Merhamet 5.Bölüm izle

0

Merhamet 5.Bölüm izle

Merhamet'te gelişmeler devam ediyor. Narin arkadaşı için hayatının aşkına karşı duruyor Fırat ise yeniden bulduğu Narin'i bir daha kaybetmek istemiyor. Diğer taraftan Sermet Narin için yaptığı fedekarlığı haykırıyor. Narin, Fırat'a kendisini bırakmaktan, pek çok neden yüzünden korkuyor. Fırat,  Yaslıhan'a gitmeden önce Narin'i görmeye gelir ve Irmak'ın kendisi ile gelişinin  gerçek nedenini açıklar. Gerçek, Irmak'ın herkese anlattığından çok farklıdır.  Narin ise Fırat'a kendisini bırakmaktan, pek çok neden yüzünden korkmaktadır.  Deniz, sevgilisi Can'ın kendisini aldattığından şüphelenmektedir. Narin ile  atölyesini kolaçan etmeye giderler. Onları bir sürpriz beklemektedir. Irmak'ın  Fırat'la yaptığı Yaslıhan gezisi Irmak'ın tüm çabalarına rağmen tatsız biter.  Küçük Galina, Sermet'in başına kalmıştır.  Sermet, Narin ve Deniz'den kızın  bakımı konusunda yardım ister. Mehmet'in futbol hayatı ile ilgili doktorların  vereceği karar tüm ailenin kaderini etkileyecektir. Okullar açılırken Narin'i  okula göndermemeye kararlı olan Recep, Narin'in son gece bulduğu sürpriz bir  çözümle ağzını bu konuda açamaz hale gelecektir. Narin'in dayı kızı Sema ise,  kasabaya cenazeye gelen Fırat'a göz koymuştur. İşte O Fragman

Video

Blog Arşiv